Vall Fosca Outdoor Sports Festival

Logotipo Vall Fosca Outdoor Sports Festival

PLANET OUTDOOR TRAIL SERIES

Gran Trail Sobrarbe 22 abril 2023
Ultra Trail Moncayo 13 -14 maig 2023
Trail Vall Fosca 3 juny 2023

PLANET OUTDOOR MTB SERIES

Vall Fosca MTB Stage Race 3-4 juny 2023
Pedals de Foc NonStop 1 juliol 2023

¿Què són les Planet Outodoor MTB Series i Trail Series?

El circuit té la finalitat de fomentar l’activitat física i impulsar les bones pràctiques esportives i el joc net. Les Planet Outdoor MTB Series volen colaborar en la millora de la salut i el benestar de tots els amants dels esports a l’aire lliure, a través de la seva participació directa en aquest circuit.

Les series tenen com a objectius la promoció turística dels destins, l’activitat física, la cultura i la solidaritat.

Donant a conèixer al participant els valors gastronòmics, culturals i de oci que puguin oferirs les destinacions que proposa PLANET OUTDOOR EXPERIENCES.

Altres Activitats

Per tal que aquestes series d’esports a l’aire lliure siguin una experiència meravellosa en un entorn increïble, també es realitzaran projeccions, xerrades, tallers, visites culturals, proves infantils…

Com participar

Planet Outdoor Trail Series

Les Planet Outdoor Trail Series es desenvoluparan al llarg de l’any, entre els mesos de gener i desembre. En el circuit podrán participar tots els esportistes federats o no.

Per al 2023 estará format per tres curses:

Es premiará la fidelitat del participants amb un regal exclusiu per als qui participin a les tres curses ( el regal s’entregarà a l’ùltima prova) i s’establirà un ranking que será publicat a la web.

Com participar

Planet Outdoor MTB Series

Les Planet Outdoor MTB Series es desenvoluparan al llarg de l’any, entre els mesos de gener i desembre. En el circuit podrán participar tots els esportistes federats o no.

Per al 2023 estará format per dues curses:

Es premiará la fidelitat del participants amb un regal exclusiu als que participin a les dues proves ( s’entregarà a l’última cursa) i també s’establirà un ranking que será publicat a la web.

Qui som

Planet Outdoor Experiences,  la nostra missió és ajudar a organismes i empreses del sector del turisme i l’esport a especialitzar-se en els segmentes del turisme esportiu i de natura amb una visió global i integradora que aporti beneficis a tots els agents implicats, i especialment a les persones que viuen als llocs on es desenvolupen aquestes accions.

Volem contribuir a desenvolupar socio-econòmicament els territoris a través del turisme, l’esport i les activitats a la natura d’una forma sostenible.

La nostra font d’inspiració són valors com l’esforç, la superació, la motivació, la perseverancia, la disciplina, el treball en equip, el respecte, la igualtat, la solidaritat, la humilitat i la passió.

Creiem en la innovació i en fer les coses diferents, i tal com va dir Einsten:
“ Si busques resultats diferents, no facis sempre lo mateix”

Equip

Pep Vega

Fundador de Planet Outdoor Experiences

Gloria Bataller

responsable de gestió d’inscripcions

Valors

Volem que els participants en aquestes series visquin una experiència única, una aventura en si mateixa que no oblidin mai.

El respeto es la base del deporte, pero va más allá de esto. Respeto por la naturaleza, por el medio ambiente, el entorno, los compañeros, los voluntarios…

Creiem en els valors de l’amistat i el companyerisme que imperen a la muntanya i s’han de conservar i transmetre per tal que perdurin en el temps.

La nostra prioritat sempre serà la seguretat dels participants, no només en quant als recorreguts i condicions meteorològiques; també pel que fa a l’alimentació, hidratació i servei mèdic.

La solidaritat és l’ajuda que és dóna entre persones que en la seva majoria no es coneixen, però que estan assabentats de l’existència mútua, de les seves dificultats, dels seus problemes. La solidaritat és ajudar al més dèbil, el que no és del meu grup, el qui no conec personalment però de qui conec les mancances i els patiments.

Per aquest motiu aquestes Series també tenen una vessant solidaria.