Vall Fosca Sports Festival

Logotipo Vall Fosca Sports Festival

VOLUNTARIS

Vall Fosca Sports Festival
1-2 de juny 2024

FES-TE VOLUNTARI@

T’agraden els esports outdoor? T’agrada la muntanya? Aquest és el teu lloc i participaràs en l´organització d´un esdeveniment únic!

Si vols viure una experiència única i participar en un esdeveniment pioner dins dels esports a l’aire lliure. Viuràs un esdeveniment extraordinari.

La Vall Fosca Sports Festival ja està en marxa i prepara la seva segona edició. La prova es farà del 1-2 de juny de 2024.

Podràs desenvolupar les teves habilitats i pertànyer a l’equip de persones que s’encarregaran de desenvolupar de la millor manera possible un esdeveniment que sigui tota una experiència per a corredors i acompanyants.

Volem potenciar el turisme i donar visibilitat aquesta vall única, i volem donanr a conèixer la Vall Fosca epicentre de la prova.

SECTORS EN QUÈ POTS PARTICIPAR

Estarem encantats que ens informis de la teva experiència i que ens expliquis on pots aportar les teves habilitats. Aquestes ens ajudaran i seran essencials per viure una Vall Fosca Sports Festival màgica.

  • Atenció els corredors: punts d’informació, entrega de dorsals…
  • Avituallaments: Tots els avituallaments són accessibles amb vehicle.
  • Muntatge i assistència als corredors.
  • Assistència sanitària: infermers per donar assistència a certs punts del recorregut. Tots els punts són accessibles amb vehicle.
  • Logística: Regulació del trànsit, muntatge de la zona de meta, avituallament final…
  • Altres: Digues-nos que ens pots ajudar.
La Vall Fosca
FORMULARI VOLUNTARIS

Responsable: Vall Fosca Sports Festival
Finalitat: Respondre a la teva consulta
Drets: Podràs exercir els teus drets d’accès, rectificació, limitació i suprimir les dades en aquest formulari així com el dret a presentar una reclamació davant una autoritat de control.
Informació addicional: A la política de privacitat de la vallfoscaoutdoorsportsfestival.com trobaràs informació addicional sobre la recopilació i l’ús de la seva informació personal per part de vallfoscaoutdoorsportsfestival.com, inclosa informació sobre accès, conservació, rectificació, eliminació, seguretat i altres temes.